Από το Down Town του Manhattan οι Νεουρκέζοι επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Έλληνες δεύτερης γενιάς στην Νέα Υόρκη, οι Νίκος και Παναγιώτης Κωσταλάς σπουδάζουν στο τμήμα Γυμναστικής Ακαδημίας του Κολεγίου Queens.

Με ολοκληρωμένες σπουδές, εξειδικευμένες γνώσεις και μεγάλο κέφι για άμεση πρακτική εφαρμογή των διδαχθέντων επιστρέφουν στην Ελλάδα, και το 1990 ανοίγουν στα Βριλήσσια Αττικής το γυμναστήριο New Yorkers Fitness Club (NYFC).

Από τότε μέχρι σήμερα από 15000 μέλη εγγράφονται στο NYFC ενώ τα 700 μέλη κατά μέσο όρο είναι πάντα ενεργά.

Η ανελλιπής παρουσία των ιδιοκτητών καθώς και τριών άριστα καταρτισμένων γυμναστών, η εκπόνηση προγραμμάτων και η συνεχής παρακολούθηση των μελών, εγγυάται την προσπάθεια για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Πάνω απ’όλα η φιλοσοφία του NYFC βασίζεται στις άμεσες σχέσεις των ανθρώπων του. Σκοπός μας είναι η έννοια της λέξης μέλος να αποκτήσει την πραγματική της διάσταση και ο καθένας να αισθάνεται το NYFC σαν το δικό του γυμναστήριο.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες, οι εγκαταστάσεις και ο συνεχώς ανανεούμενος εξοπλισμός του γυμναστήριου δίνουν σε κάθε μέλος τη δυνατότητα για ενδυνάμωση του σώματος., βελτίωση της φυσικής κατάστασης , βελτίωση της εμφάνισης και κατ’ επέκταση της διάθεσης και της ψυχολογίας.

Στην αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων του NYFC 8 εξειδικευμένες γυμνάστριες 6 ημέρες την εβδομάδα, καλύπτουν όλα τα επίπεδα και τις απαιτήσεις.

Από ΤΑΕ ΒΟ και AEROBIC ως YOGA και ZUMBA.

Στην αίθουσα οργάνων 8 διάδρομοι, step, ποδήλατα και μια πλήρης σειρά από κατάλληλα μηχανήματα αντίστασης με ελεγχόμενη κίνηση, καλύπτουν πλήρως την εκγύμναση όλων των μυϊκών ομάδων. Οι δυο σάουνες  βοηθούν στην μυϊκή χαλάρωση και την ψυχική ευφορία των μελών.

Κάθε μέλος μπορεί κατόπιν ραντεβού να απολαύσει τα ευεργετικά αποτελέσματα ενός μασάζ από εξειδικευμένο φυσιοθεραπευτή και να μαυρίσει ακίνδυνα στο SOLARIUM.